blog Life Updates Update

Persoonlijke update #5

Het is inmiddels een maand geleden dat ik iets geschreven heb, en ik heb het eigenlijk ook nog steeds te druk om te schrijven maar ik ga het wel gewoon doen. Soms heb je een beetje afleiding nodig als je heel erg druk bent, gewoon een beetje ontspanning.

Dus het was alweer een tijdje geleden, de laatste keer toen mijn ouders terug kwamen van vakantie, zelfs. Inmiddels is er weer een hoop gebeurd, zo volg ik weer een nieuwe opleiding en heb ik een maand geleden een piercing laten zetten.

Opleiding
Sinds begin September ben ik met een nieuwe opleiding begonnen, na dat mijn vakantie was afgelopen begon ik mijzelf een beetje ellendig te voelen. Mijn baan als receptioniste was niet verlengd. Na een gesprek met mijn moeder heb ik besloten om een nieuwe opleiding te gaan volgen. Het is een opleiding van 3 maanden waarbij ik wordt opgeleid door reisleiding/standplaats-hostess in Utrecht. Zo heb ik 7 lessen theorie en 2 lessen praktijk.
Ondanks dat het een korte opleiding is is het best wel een pittige opleiding waarbij presenteren en communiceren de hoofdrol spelen.

Piercing
Zoals ik net in de inleiding schreef, heb ik ook vorige maand een piercing laten zetten. En nee het is geen gekke intieme piercing. Nee het is een forward helix piercing, de naam zegt het eigenlijk al het is een helix piercing, je helix is het buitenste randje van je oorschelp en als je je oorschelp tot aan je hoofd dan is dat stukje aan de voorkant je forward helix. Het deed geen pijn om de piercing te laten prikken, ik kan je vertellen dat een tragus piercing wel een stuk pijnlijker is. Het is al redelijk goed geheeld, dit duurt wel tot 9 weken. En morgen de 22 september mag ik van staafje verwisselen bij de piercer (tattoo bob).

Ik hoop de aankomende periode wel iet meer blogs te kunnen posten, of ze nou in het Nederlands, Engels, kort of lang zijn. Het doel is gewoon om meer te posten.

XOXO Elsje 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *