AliExpress blog Gadgets review Uncategorized

Review: Mobile Ringlight 

Vandaag review ik weer een leuke gadget vsn AliExpress, hij is vooral handig bij het maken van foto’s in een donkere ruimte, maar vooral perfect bij het maken van selfies. Lees verder als jij wil weten of hij de moeite waard is. 

Dus een paar weken geleden las ik de blogpost van Estrella over haar shoplog bij ome Ali. Ik had ook al bij Endless weekend over de Mobile Ringlight gehoord en gelezen (maar dan anders) en vond deze toen al interessant. Ondanks dat had ik het idee dat de camera van mijn telefoon wel behoorlijk goed was. Alleen ja geen flitser bij de front camera. Ik moet ook wel eerlijk bekennen dat ik de front camera van mijn telefoon des tijds ook niet zo veel gebruikte. Dus na de post van Estrella heb ik hem uiteindelijk gekocht. Ondertussen begon ik de front camera steeds meer te gebruiken, en ja met het doeleinde om selfies te maken. En vandaag na 9 dagen kwam hij dan eindelijk binnen. 

Het is zo leuk dat je dan niet meer weet wat je eigenlijk besteld heb. Maar goed deze Ringlight is heel makkelijk op je mobiel te klikken omdat het een soort van knijper is met een enorme bron van licht er op. De ring heeft een knopje om het licht met 1x drukken aan te doen, 2x drukken gaat hij een standje feller en 3x drukken op zijn aller felst en bij 4x drukken gaat hij weer uit. Het is niet de kleinste gadget maar ondanks dat gaat hij alsnog heel gemakkelijk mee in je tas. Er wordt ook een usb kabel meegeleverd om hem op te kunnen laden aan je pc/laptop of aan je usb stekkerdock. En het mooiste is, is dat er echt verschil in de foto’s zit.

Foto zonder ringlight
Foto met ringlight

Zoals je kunt zien is het verschil enorm. Zowel de achtergrond als de voorgrond krijgt met deze ringlight een enorme boost. Door deze gadget zullen je selfies er voortaan een stuk mooier uit zien. Dus al met al zeg ik dat je gewoon voortaan altijd lekker je ringlight in je tas moet hebben.

Hopelijk hadden jullie wat aan deze review.

Wil je deze ringlight nou ook kopen? Dat kan voor €4,39 via deze link: Mobile Ringlight AliExpress

XOXO ELSJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *