Baan blog Happy Leven Life Updates Rotterdam Toekomst Update Werk

Persoonlijke update #5: Het leed dat blog verwaarlozing heet!

Het is maandag morgen, leuk en gezellig weekend achter de rug. Minder leuk is dat ik gisteren buikloop had en besloten heb om vandaag maar niet te werken.
Opeens realiseer ik mij dat ik niet genoeg schrijf, in mijn hoofd ratelt het al weken lang, Els je moet je blog bijhouden. Maar nee, helaas kan ik er mij telkens niet toe zetten om een berichtje te typen.
De afgelopen weken zijn ook zo hectisch geweest. Lees hier wat er allemaal is gebeurd…

Opleiding:
Ik weet niet of ik het in mijn vorige blog bericht gepost heb, maar ja ik heb de afgelopen 7 weken een opleiding gevolgd voor reisleider/standplaats-hostess. De opleiding was veel pittiger dan verwacht, en niet om elke keer weer naar Utrecht te gaan en de les te volgen, nee het naslagwerk en de voorbereidingen zijn vooral heel moeilijk. Omdat je voor groepen moet gaan staan is het te bedoeling dat jij telkens onderdelen uit het vak presenteert daar voor heb ik veel voorbereidingen moeten treffen. Ook zaten daar 2 praktijkdagen bij waarvan de we er 1 hebben gehad, de 2e praktijk dag is aankomende vrijdag. Mijn onderdeel daarbij een route langs de Vecht, samen met 2 andere klasgenoten. Dit voorbereiden is ook al heel pittig omdat het vanuit een bus is, het is praatje plaatje werk en je kan en mag dus eigenlijk alleen het geen vertellen wat je kan en gaat zien, het geen wat voorbij is gekomen mag je niet meer over vertellen, en dat maakt het lastig vooral als je er zelf nog nooit geweest bent. Over 3 weken heb ik examens en ik heb er eigenlijk een hard hoofd in. Ga ik dit wel halen? Is mijn voorbereiding voldoende geweest? wat als ik dicht sla? wat als ik te zenuwachtig ben? er zijn 2 dingen waar ik eigenlijk een hekel aan heb dat zijn examens en presenteren, laten deze 2 dingen nou net het examen zijn. Ik heb al een pakje Valdispert gekocht tegen de ergste zenuwen. Ik heb daarom ook maar de beslissing gemaakt, mocht ik mijn examen niet halen ga ik niet voor de herkansing.

Liefde?!:
Ook is het zo dat ik 4 weken geleden door Cupido in mijn billen ben beschoten, gelukkig heb ik geen pijn gevoeld, maar wel hele andere dingen. Want zo 4 weken geleden leerde ik een heule leuke jongeman kennen. Ik ga niks persoonlijks over hem vertellen aangezien ik niet weet of hij dat wil. Maar de eerste date was leuk we hebben gewandeld het bos vlak bij zijn huis. Na al een flink stuk gewandeld te hebben was het daar, de eerste zoen (L). Dit had ik in tijden niet meer gevoeld. Mijn buik begon te kriebelen en ik wist het meteen, hier moet ik werk van maken. Zo was ik afgelopen weekend ook weer bij hem en hebben we samen heel veel lol, maken lange wandelingen en drinken samen hele lekkere drankjes. Zo spenderen we de weekenden samen, en aarzel ik als het tijd is om weer naar huis te gaan. Want ik zou het liefste bij hem blijven.

Werk:
Werken doe ik nog steeds als vrijwilliger bij de middelbare school in Rotterdam, wel ben ik druk aan het solliciteren aangezien de opleiding bijna is afgelopen. Het liefste zou ik gewoon weer betaald werk doen en mij geen zorgen hoeven maken over mijn uitkering en toekomst etc. Ik ben heel die uitkering zat, constant verantwoorden wanneer op vakantie ga etc. Ik wil dat niet meer hoeven doen. Het is alweer 2 weken geleden dat ik ergens solliciteerde om vervolgens geen reactie te krijgen. Hoe frustrerend is dat? ik kan je vertellen heel frustrerend. Maar ik blijf door solliciteren, je moet wat in het leven en ik ben gewoon niet het persoon dat lui op de bank gaat zitten wachten tot het naar mij toe komt. Nee ik moet er moeite voor doen en doe mijn best.

Hopelijk zijn jullie weer op de hoogte van mijn oh zo nu wel boeiende leven? en het kan alleen nog maar leuker worden denk ik zo.

X0X0 Elsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *