blog Leven Life Updates Toekomst Uncategorized Update

Bankhang verhalen!

De naam van deze blog zegt het al, lekker hangen op de bank en een verhaal schrijven. Dit niet zo zeer omdat bank hangen een van mijn favoriete bezigheden is, maar meer omdat ik ziek aan het worden ben en ik nu mijn krachten moet sparen. Het was de bedoeling om vandaag lekker een uurtje actief te gaan zwemmen, maar nee dat is op het moment niet echt handig…

Dus mijn vrije woensdag werd in ene een bankhang sessie, ik was zoals gewoonlijk weer eens lekker vroeg wakker, normaal gaat mijn wekker op werkdagen om 05.50, maar vandaag op mijn vrije dag ging hij niet, waardoor ik pas om 07.00 wakker werd. Voor vele is dit nog steeds vroeg, maar voor mij is het lekker uitslapen.

Net zoals de vorige keer zegt mijn hoofd weer “Els, schrijf lekker een stukje op je blog” terwijl er ook een gedeelte in mijn hoofd zegt ”Els, nee je moet leren” en dat klopt ook want ik heb vrijdag dan eindelijk mijn examen van de opleiding tot reisleider/standplaats-hostess. Misschien als ik dit eerst gedaan heb dat ik mij daarna kan concentreren op mijn leerwerk.

Het komt op het moment niet echt goed uit het ziek zijn, maar wanneer dan wel eigenlijk? nooit denk ik. Volgende week gaan er namelijk leuke dingen gebeuren, zo heb ik aankomende weekend weer mijn leuke logee op visite. Maandag ga ik naar Disneyland Parijs, met vriendin en haar gezin. Mijn vriendin is ongeneselijk ziek en door middel van een inzamelingsactie kan ze nu naar Disney voor een week. Ik heb aangeboden om mee te gaan, voor het vervoer en om ook mooie foto’s te maken zodat ze er altijd een herinnering aan hebben. Maar voor de rest moet het natuurlijk voor iedereen een leuke week worden.

Ondertussen drink ik nog een lekker kopje thee met honing voor mijn keel.
Ook zie je op de foto een nieuw boek liggen genaamd, Fuck the Quarterlife crisis van Femke Kamps, ik kwam het tegen op bol.com en het leek mij wel interessant om te lezen, omdat ik mijzelf vaak genoeg af vraag wat wil ik nou met mijn leven, is dit het of is er meer? Niet dat het met een boek lezen opgelost is maar misschien dat het mij wat meer kan sturen naar de juiste richting.

Inmiddels is deze blog ook een update geworden, maar voor de rest gaat het goed met mij hoor.  Ik blijf nog even hangen op mijn bank tot een uurtje of 15.30 omdat ik vanavond bij mijn moeder ga eten. Ik bedank jullie weer voor het lezen van mijn blog!

XOXO Elsje

1 thought on “Bankhang verhalen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *