About me

Hey ik zal mij even voorstellen,
Mijn naam is Els en ik ben 26 jaar. Sinds kort woon ik in een appartement op Rotterdam Zuid, ik ben hier geboren en getogen.
In 2010 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam als Deskop Publisher, in 2010 begon ik ook met bouwen van websites en wilde ik een blog gaan starten, Vanwege de crisis en onvoldoende werkgelegenheid in deze sector wilde ik ooit door studeren voor Marketing & Communicatie, Maar al gauw kwam ik er achter dat ik mijn hoofd niet meer bij het studeren kon houden. Tussendoor heb ik verschillende bijbaantjes gehad maar kon het nooit langer dan een halfjaar vol houden. In 2013 ben ik begonnen aan een opleiding tot nagelstyliste, dit vond ik wel heel leuk. Ik ben mij toen gaan specialiseren in het plaatsen van Gelpolish, dit was des tijds het nieuwste op de markt, Gel en Acryl vond ik moeilijker omdat de nagel daarbij verlengt moet worden. Op dit moment werk ik tijdelijk bij een middelbare school als Receptioniste/Administratief Medewerker, ik zit daar meer dan op mijn plek en zou het jammer vinden als ik daar aan het einde van het school jaar weg moet.

De naam van mijn blog zegt het eigenlijk al Girlz & Bunz, ik ben dus de Girl nu is het de beurt aan de Bunz.
Ik heb namelijk niet 1 konijn, niet 2 maar maar liefst 3 konijnen. Ik zal ze even aan je voorstellen:

Dit is Jackie, Jackie heb ik gekocht als klein konijntje bij de ShaNa Dierspecialist in Rhoon. Ze was zo schattig dat ik haar meteen heb mee genomen. Eerst een aantal flinke discussies met moeder gehouden maar toen het zo ver was ben ik direct daar naar toe gegaan. Het was een maandag en de enige dierenwinkel die op maandag voor 12e open was. Het was oktober 2014, daar zat ze in een hokje en heb haar gelijk opgepakt en ik was verkocht. Jackie heeft het eerste halfjaar voor ons geleefd als een mannetje. In de winkel vertelde ze dat ze een man was, zo ook een vriendin van mij. Eenmaal bij de dokter voor castratie na 6 maanden was het, GEFELICITEERD het is een meisje. Ik heb besloten haar naam toen niet te veranderen omdat Jackie zowel als jongen kan en als meisje. En aangezien Jackson mijn grote idool is, moest ze wel Jackie heten. Ik had haar moeilijk Michael kunnen noemen.

Dit hier is Paultje, Paultje komt uit het asiel en heb ik geadopteerd 6 maanden nadat Jackie gesteriliseerd was. Het was de bedoeling dat Jackie in de zomer naar buiten zou gaan, maar omdat ze dan wel erg alleen was ben ik samen met haar op date geweest in het Knaagspoor in Ridderkerk. Paultje had ik al gezien op de website van ikzoekbaas. Toen ik hem in het echt zag was ik opslag verliefd. En Jackie waarschijnlijk ook want toen ze bij elkaar in het hok kwamen is het koppelen eigenlijk heel goed gegaan, Paultje zat lekker achter Jackie aan terwijl hij aan het sproeien was. Eenmaal thuis heb ik ze even laten rusten en toen weer bij elkaar in een hok gezet. Toen is gelijk bepaald dat Paultje de baas was en dat Jackie voor in de eeuwigheid zijn vrouw zal zijn tot de dood hun scheid. Paultje en Jackie hebben een eigen villa bij mijn ouders in de tuin.

En dit is doerak nummer 3, Sambal. Sambal heb ik geadopteerd van mijn achternichtje die het konijn van haar vriend had gekregen. Sambal was eigenlijk hun kindje. Maar omdat ze uit elkaar gingen werd Sambal een beetje verwaarloosd. Mijn achtertante wist zich geen raad was ze met hem moest doen. Zonder een foto te zien te hebben zei ik tegen haar dat ik zodra ik verhuisd was hem wel in huis zou nemen. Later kreeg ik foto’s te zien, hoe hij was als baby. Wat een kleine lieverd was dat. Toen ik hem ging op halen viel ik als een blok voor hem, ik was net verhuisd en hij past super goed in het interieur. Sambal kwam bij mij in het appartement wonen. Later ben ik samen met Sambal even naar de andere konijnen geweest. Maar Jackie wilde hem niet accepteren. Nu mag Sambal lekker in de avonden rond banjeren door de woonkamer en vaak komt hij kunstjes laten zien op de bank.